Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij!

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste & medisch pedicure heb ik inmiddels heel wat ervaring opgedaan, waardoor ik de huid en voeten beter heb leren kennen. Die ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik in 2015 mijn salon in Vijlen heb geopend. Ik heb me gericht op HUIDVERBETERING, MEDISCHE VOETZORG en ACNE. Iedereen kan zo mooi en gezond mogelijk oud worden doormiddel van gespecialiseerde behandelingen in combinatie met thuis-producten om het hoogst mogelijke resultaat te behalen.

Schoonheidsinstituut:
Ik zie mezelf meer als huidspecialist of huidcoach. Hiermee vul ik het gat tussen de reguliere schoonheidsspecialiste en de huidtherapeut, dermatoloog of plastisch chirurg.                                                   
De huid vertelt zoveel meer dan je denkt!
Vaak zijn de “problemen” die u ervaart een combinatie  van factoren van binnen- en van buitenuit. De een heeft hier meer “last” van dan de ander en zal  afhankelijk hiervan veel of minder begeleiding nodig hebt. Niemand hoeft tegenwoordig nog met huidproblemen rond te lopen, een goede schoonheidsspecialiste zorgt voor het noodzakelijke zelfvertrouwen door een verzorgde huid.
Mooi en gezond oud worden gun ik iedereen!

Mijn specialisatie is huidverbetering en verjonging. Daarnaast vind ik ontspanning zeer belangrijk, ook dit draagt bij aan een mooie stralende huid. De beste resultaten worden bereikt als ook thuis  aan de verbetering van de huid gewerkt wordt. Door dagelijks aan het werk te zijn, adviezen op te volgen en bij te sturen waar nodig, behalen wij samen het mooiste resultaat. Voor iedereen is er een passende behandeling in mijn praktijk, of je nu jong of oud, man of vrouw bent. Ik ga altijd tot het uiterste om met u samen te werken aan de mooist haalbare huid!

Medisch pedicure:
Na het afronden van mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik direct gaan doorleren voor pedicure en visagie. Ik heb een intensieve en daardoor leerzame stage-periode gehad bij Hetty Dijkstra in Hoensbroek. In mijn ogen een echte voeten-goeroe. Ze heeft mij zoveel geleerd dat ik ook een “voeten-gek” werd. Ik werd enthousiast gemaakt om mensen met ziektebeelden zoals diabetes en reumatoïde artritis te kunnen helpen. Het resultaat van meerdere specialisaties leidden uiteindelijk tot mijn diploma medisch pedicure. Ik werk samen met podotherapie Koenen, die o.a. in Vaals is gevestigd. 

Kom tot rust bij dmnq!

Warme groet, 
Dominique