Ik voel me bevoorrecht dat ik, met mijn passie voor huid en voeten, jou kan helpen  jezelf mooier en je huid beter te laten voelen!


IK Skin Reset Basic 60min.

Deze behandeling plannen we in als  kennismaking.
We voeren een huidanalyse uit en bespreken de mogelijkheden en wensen. De be

IK Skin Reset Compleet 75min.

IK Skin Reset Deluxe 90min.

RegimA Rapid-Rejuvo 75min.
Heel & Peel

De Rapid Rejuvo is een snelwerkend en multifunctionele super peeling. Maakt de huid snel, veilig en effectief glad met een gezondere, jeugdige glans. Een botanisch complex tegen huidveroudering combineert planten die werden geselecteerd op hun synergetische en complementaire activiteiten, waardoor de hydratatie stabiel is, de microcirculatie van de huid wordt geactiveerd, de elastine- en collageensynthese wordt gestimuleerd en wordt beschermd tegen vrije radicalen.
Een gesynthetiseerde biomimetische versie van een hydroxyzuur dat van nature aanwezig is in royal jelly, vermindert snel het aantal actieve talgklieren aanzienlijk, is antibacterieel, remt de ontwikkeling van P. acnes- bacteriën en is anti-aging.
Moerasspirea helpt de afgifte van talg onder controle te houden door hormonen op een slimme manier in balans te brengen, zonder hormonen in het lichaam aan te tasten met een antiseptische actie.
Melkzuur bestrijdt pigmentvlekken en gaat de huid gladmaken en verjongen. penetrerende Pro-Vit B5 stimuleert de proliferatie en reparatie van fibroblasten met een diepe hydratatie.

Bio Peel 75min.

Biopeel is een mix van 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. De kruidenmix worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie.  De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen. De spirulina-alg bevat alleen al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen.

Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd. Hierdoor voelt de huid na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd. De bio peel werkt sterk ontgiftend.

BioPulse therapy 75min.

Is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

We reinigen de eerst de huid met een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandelt met een complex van peptiden (aminozuren/ bouwstenen) en pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel. Dit geeft aan dat zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook de worden afvalstoffen en opgehoopte toxines afgebroken en afgevoerd.

Door de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en gezichtscontouren er steviger uitzien. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, het ontgift de huid en reguleert de talgproductie.

Bindweefsel massage
Deze behandeling kan los geboekt worden of als toevoeging in een andere behandeling i.p.v. een ontspannende massage.

Een bindweefselmassage is een soort fitness voor de huid. Doormiddel van een stevige knijp en rol techniek. 
Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis. Het verbind ons hele lichaam en ondersteunt de gewrichten en spieren. Wanneer je ouder word gaat bindweefsel verkleven waardoor de huid gaat verslappen en rimpels kunnen ontstaan.
Door deze stevige massage, in de dieper gelegen huidlagen, stimuleren we de doorbloeding en de mastcellen (die hyaluronzuur aanmaken) en de fibroblasten (die collageen produceren).
Hyaluronzuur houdt het vocht vast in de huid en zorgt dus voor indirect huidvolume. Collageen zorgt voor de stevigheid. Door de bindweefselmassage wordt de conditie van de huid verbetert waardoor deze strakker en gladder wordt. Ook verbetert het de opname van werkstoffen uit behandelingen, serums en crèmes die je gebruikt.