Hydradermie Lift: verjongt de gelaatstrekken

Een ongelooflijke vooruitgang in de gezichtsverzorgende behandelingen.

Hydradermie * de sterbekroonde behandeling van GUINOT * nu nog effectiever uitgebreid met een liftende behandeling; Hydradermie-lift. Deze behandeling geeft spectaculaire resultaten door het combineren van spierstimulatie, manuele massage en revitaliserende gels.

Door het verstrijken der jaren of vermoeidheid worden de gelaatstrekken zwaarder, verliest het gezicht zijn stevigheid en begint tekenen van veroudering te vertonen. Tot nu toe werkten de liftende behandelingen in op de structuur van de huid, door het “netwerk” van de opperhuid aan te spannen en de lederhuid te verstevigen. Nu brengt Hydradermie Lift een revolutie in verjonging teweeg door de gelaatsspieren te stimuleren met behulp van geavanceerde apparatuur. Hierdoor  worden de onderhuidse en de aan de oppervlakte gelegen spiertjes samengetrokken en de celactiviteit weer op gang gebracht, met als gevolg een spectaculair liftend effect.

Deze stimulerende fase is verdeeld in 2 stappen; – Draineren om het bloed en de lymfe-circulatie te activeren, gifstoffen af te voeren en het huidweefsel te voorzien van zuurstof. – Stimuleren om de huid te verstevigen en de onderhuidse spieren volume te geven voor een liftend effect.

Uw behandeling begint met een welkomstmassage, hierna wordt uw huid toegankelijk gemaakt met een enzymatische peeling. Deze werkt eiwitsplitsend en zorgt voor een optimale opname van de hooggeconcentreerde serums.

Hierna wordt de spierstimulatie toegepast. Door de spierwerking wordt de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot met als gevolg een zichtbaar liftend effect op gezicht, hals en de huid rond ogen.

De behandeling wordt opgevolgd door een heerlijke ontspannende massage en een voor uw huidtype geschikt masker. Tot slot brengen we een fijne dagcreme op, natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

De liftende behandeling met zichtbare resultaten, meteen na de eerste keer
Hydradermie Lift van Guinot is een liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent op de gelaatstrekken. De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht en de gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Hydradermie Lift werkt als een body building sessie, die de gelaatstrekken weer ophaalt door op de spieren in te werken en zo het gezicht een jeugdiger aanblik te geven. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit! Hydradermie lift wordt aanbevolen als kuur van drie behandelingen en zorgt dat het gezicht er zichtbaar jeugdiger uitziet…. zonder injectie!

De Geheimen van de behandeling De ontgiftende drainage
De drainerende bolelektroden die door de ervaren handen van de schoonheidspecialist over uw gezicht worden bewogen verdrijven spanningen, herstellen een goede bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.  De spierstimulatie Tijdens de spierstimulatie “werken” de spieren, krijgen weer volume en tonus en worden gelaatstrekken opnieuw aangespannen.

De massage
De schoonheidsspecialist beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te versterken.

Hydradermie-lift