Hydradermie Double Ionisatie

De exclusieve sterbehandeling Hydradermie behoorde al bij de absolute top. Dankzij een technische upgrade is de behandeling nu onovertroffen.

Nieuwe elektroden in het ionisatieapparaat zorgen voor een Double Ionisatie en daarmee worden actieve werkstoffen dubbel in de huid  gesluisd.

Er is een serumgel voor ieder schoonheidsdoel: voeding, hydratatie, antirimpel, puurheid, kalmerend,oplichtend en er zijn speciale serumgels voor de ogen, hals en buste.

Tijdens deze behandeling worden actieve werkstoffen diep de huid ingesluisd, dieper dan wanneer wij een manuele behandeling geven. Deze behandeling heeft dan ook veel meer resultaat en draagt echt bij aan huidverbetering.

Het resultaat is duurzaam en direct: een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans.

De enzymatische peeling
Een opeenhoping van dode huidcellen en verhoorning zorgen voor een barricade op de huid. De enzymatische peeling werkt eiwitsplitsend en zorgt ervoor dat uw huid de werkstoffen in de serums tijdens de daarop volgende ionisatie optimaal absorbeert.

Dubbele ionisatie om de werkstoffen diep in de huid te laten doordringen.

    • Er wordt een gel aangepast op uw huidtype aangebracht.
    • Vervolgens gaan de rol electroden over uw gezicht.
    • De electroden sturen stroom in de huid waardoor de huid toegankelijk wordt en als een spons de werkstoffen uit de gel opneemt.

Zuurstofbehandeling om de cellen te stimuleren.

    • Op uw gezicht wordt een zuurstof activerende oxygen crème aangebracht.
    • Deze wordt met een glaselektrode verspreidt.

Ontspannende massage
Met een serum massage crème wordt uw gezicht gemasseerd. De massage voedt, herstelt en verstevigt de huid.

De zuurstofvoorziening naar de cellen wordt door de stroom verbeterd. Omdat er tijdens deze behandeling ook ozon ontstaat werkt het tevens bacterie zuiverend op de huid.

Hydradermie double