Code van het voetverzorgingsbedrijf

Ik werk volgens de code van de voetverzorgingsbedrijf, dit zijn alle praktijknormen voor ondernemerschap, hygiëne, veiligheid en gezond werken die correct uitgevoerd dienen te worden. Voor u als klant betekend dit de zekerheid dat alle gereedschappen op de juiste wijze worden gedesinfecteerd en hygiène hoog in het vaandel staat.

ProVoet

ProVoet bevorderd de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicure die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

provoet

KRP (KwaliteitsRegister voor Pedicures)

Alleen pedicures met een door de brancheorganisatie erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten l te behalen d.m.v. bij- en nascholing om kennis en vernieuwingen in het vakgebied bij te houden. Een medisch pedicure die bij het KRP geregistreerd staat waarborgt de kwaliteit van de behandeling.

procert

Dominique Medische voetverzorging is bevoegd om de voeten van mensen met diabetes en reuma te verzorgen. Als pedicure+  sta ik geregistreerd in het KRP (KwaliteitsRegister voor Pedicures) van Procert. Hierdoor worden de behandelingen veelal vergoed tot een bepaald maximum bedrag of aantal behandelingen per jaar.