Beauté Neuve: double peeling

Diepreinigende en celvernieuwende behandeling op basis van fruitzuren en fruitenzymen.

Door vermoeidheid, stress of veroudering verliest de huid haar uitstraling en haar elasticiteit en verschijnen er bruine vlekken. De opperhuid is bedekt met droge cellen, de celvernieuwing neemt af, de teint ziet er dof en verstikt uit. Een behandeling voor een nieuwe uitstraling. De celvernieuwing wordt versneld en u zult uw gezicht weer in een nieuw licht zien, jeugdiger en stralender.

  • Met fruit- en enzymzuren
  • Haalt de onzuiverheden van de huid weg
  • Bestrijdt celveroudering en bruine vlekken voor een jeugdige uitstraling

De Beauté Neuve behandeling bevat een dubbele peeling en is op basis van vele fruitzuren. De opperhuid bestaat uit ongeveer 30 lagen waarvan de bovenste laag wel vaak droog is en hierdoor minder uitstraling geeft. Door gebruik te maken van een dubbele peeling kunnen deze doffe cellen verwijderd worden en kan de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn komen. De fruitzuren van de peel’in gel dringen tussen de dode huidcellen om de verbindingen tussen de cellen te verbreken. Deze gaat ook op de huid tintelen. Vervolgens komt de peel’out mousse die deze dode huidcellen op een zachte manier gaat verwijderen van de huid. Hierdoor kan de huid weer ademen. Onder invloed van de massage verandert de gel, met zijn hoge concentratie aan werkstoffen, op de huid in een zijdezachte olie die de nieuwe cellen onderdompelt in een zacht voedend bad. Het maskertje heeft een verhelderende werking. Dit komt door de pure vitamine C die het masker bevat. U zal tot de verrassing komen te staan wanneer je na de behandeling de nieuwe uitstraling met een frisse teint op je gelaat ziet.

In het voorjaar is deze behandeling aan te raden zodat de huid klaar is voor een stralende zomer tegemoet te gaan. Deze behandeling wordt in kuurverband aangeraden bij een onzuivere huid of een huid met pigment vlekjes om deze te verminderen.

Indien u deze behandeling graag in de zomer wilt, raden wij u aan om na de behandeling de zon 3 dagen te vermijden en goed te beschermen.

De Geheimen van de behandeling

Peel’In Peel’Out
De Peel’In gel met fruitzuren maakt de dode huidcellen los van de levende cellen terwijl het Peel’Out schuim de dode cellen exfolieert en zo de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn brengt.

Dermanove
Diepgaande celregeneratie door het regenererend serum Dermanove, dat in de huid van het gezicht en hals wordt verspreid.

Clarimasque
De verhelderende werking van pure vitamine C op de huid en op bruine vlekken.

Beaute-Neuve